-
-
-
Historier fra det virkelige liv...

Her er historien om min Kadett E Caravan 1,7 Diesel, årg. 1989.

Bilen har jeg haft i en del år, og havde lige synet den, med nye bremser, tectylbehandling, den kørte bare kanon godt, ja den var bare hurtig i optræk, den havde nemlig for tynd toppakning ved en fejl.

En jeg havde med op at køre, troede jeg havde turbo på.

Min mor og far skulle have guldbryllup, og hvad giver man lige i gave, de har jo alt. Men så fandt vi et luksus sommerhus, som alle vi børn lejede som gave, i en uge.

Vi skulde så komme i weekenden. Så tænkte jeg, jamen luksussommerhus = luksusbil, det måtte jo til.

Jeg har en ven i Vejle, som har en BMW 540 v8 cyl. Den har han tit sagt jeg kunne låne. Jeg aftalte hvilken tid jeg skulde komme og bytte om, og jeg fyldte lige tanken, for han skulde da ikke mangle diesel, når jeg kunne låne den fine vogn. Vi kørte så til målet i sommerhuset, og alt var i fineste orden, indtil lørdag morgen, hvor han ringede og sagde at bilen var væk. Jeg ringede til politiet og meldte bilen savnet.

Og så kunde jeg ikke lade være med at sige, hvem kunde da finde på at stjæle en gammel Kadett E 1,7 Diesel, der skal startes helt speciel (man tæller til 20, efter lampen er slukket), og med en rusten bagklap. - Ja sagde politimanden, det er nok fordi nyere biler er svære at stjæle, med tyverialarmer og sådan. Så nu har jeg købt en lås, man sætter på rattet, hvis jeg holder udsat.

Nå men tiden gik, og savnet blev være og være, så fredag ringede politiet og havde dårlig nyt. Bilen mente de havde fundet i Branddeupdam ved Kolding, total udbandt. – Øv, jeg kørte straks der ud og så dette syn.

Jeg var ikke glad, bilen kørte jo så godt og langt på literen. Nå livet går jo videre, vi laver da bare en magen til. Bilen blev brugt til et væbnet røveri i Kolding storcenter. Efter fyraften skulde en, smide penge i døgnboksen, og blev truget til at aflever alle pengene. Nogle dage før havde han været ved en tank, og kørt fra tanken uden at betale, men de havde gode billeder af ham, også fra røveriet.

Det var måske benzin han skulde bruge til bålet ???

Men jeg var heldig at finde en helt magen til, med samme type motor, men knap så hurtig.

Jeg fik indboforsikringen til at betale alt løst i bilen + jeg havde kasko på bilen, der fik jeg også en sjat, samt selvrisiko på 5.000 kr. blev trukket fra.

Så gik der ca. et halv år, så kom sørme de 5.000 kr. retur, og jeg smilede bredt.

Ja sådan gik det, hilsen Bent Simonsen

til toppen

© 2013 Bent´s Autoservice • Langagervej 8, Jels • 6630 Rødding • Telefon: 7455 2460 • opel@bents-auto.dk